Uppgifter: Zlatan har skrivit på för LA Galaxy

Uppgifter: Zlatan har skrivit på för LA Galaxy
bet365

LA Galaxy blir Zlatans nästa klubb?

Enligt bland annat franska L’Equipe ska Zlatan Ibrahimovic ha skrivit på ett kontrakt med Los Angeles Galaxy.

Under de senaste 18 månaderna har det ryktats friskt om Zlatan Ibrahimovic och var svensken skulle spela i framtiden. Efter att ha spelat i Paris Saint-Germain under fyra säsonger blev det tillslut en flytt till Manchester United.  På Old Trafford har det bland annat blivit en Europa League-titel men efter att ha dragit på sig en otäck skada i april förra året har det inte varit så lätt för Zlatan.

I vintras skrev han på ett nytt kontrakt som sträcker sig till 30 juni i sommar, men redan nu kan det bli en flytt. Det är franska L’Equipe som kommer med uppgifter om att Zlatan Ibrahimovic ska ha skrivit på ett kontrakt med Los Angeles Galaxy, detta redan för tre veckor sen. Även ESPN rapporterar om att en affär ska vara klar.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Zlatan i Manchester United

Uniteds tränare Jose Mourinho säger att han inte pratat med anfallaren om en flytt:

– Zlatan är inne på det sista året av sitt kontrakt. Om, om, om. Jag upprepar: han har inte sagt någonting till mig men om det stämmer och han vill till en annan klubb och ett annat land så finns vi här för att skapa möjligheter för att det ska kunna hända, och inte göra hans liv svårt.

Transferfönstret i MLS stänger i maj månad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply