Uppgifter: West Ham vill köpa Manchester Uniteds Wayne Rooney

West Ham planerar bud på Rooney till sommaren

Ett oväntat rykte har slagit ner i Fotbollsengland. Manchester United-stjärnan och profilen Wayne Rooney, som nyligen var aktuell för en flytt till Kina, ska vara på West Hams radar. Enligt trovärdiga Sky Sports kan han komma att lämna Olf Trafford redan till sommaren.

Sedan flytten till Manchester United 2004 har Wayne Rooney varit en av de populäraste spelarna i klubben. Han har varit United troget i 13 år och har gjort en bit över 400 matcher för The Red Devils. Nu kan äventyret i Manchester dock ha kommit till sitt slut.

Enligt den engelska sajten Sky Sports ska Premier League-rivalen West Ham vara beredda på att låta mittfältaren lämna Old Trafford redan under sommaren.

Bråkade med Jose Mourinho

Det var när ”The Special One” anslöt sig till klubben som problemen för Rooney tog fart. Han har på nästan 30 matcher bara fått starta nio av dessa, och det ledde till ett bråk mellan den portugisiske stortränaren och Wayne Rooney. Det ledde i sin tur till att stjärnan var nära en flytt till den kinesiska ligan. Dock vände det och United-spelaren kom fram till att han vill stanna i klubben.

Nu kan det dock sluta med en flytt ändå. Sky Sports skriver att att en källa inom West Ham sagt att de ska försöka värva honom och Rooneys egna uttalande sparkar upp många dörrar för en flytt.

– Man ska aldrig säga aldrig, säger Rooney till Sky Sports.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply