Uppgifter: Rooney erbjuden monsterlön för Kina-flytt

Uppgifter: Rooney erbjuden monsterlön för Kina-flytt

Skall ha erbjudits 1 miljon pund i veckan

Manchester United-legendaren Wayne Rooney uppges kunna lämna klubben nästa vecka efter att ha fått ett erbjudande på 1 miljon pund i veckan från en kinesisk klubb, då han inte har förlängt sitt kontrakt med United och inte är en startspelare under José Mourinho.

Wayne Rooney är en riktig legendar i Manchester United och har varit på Uniteds lönelista i 13 år nu, sedan han anlände från Everton sommaren 2004. I klubben har han fått vinna Premier League, Champions League, FA-cupen med mera och anfallaren har kommit att utvecklas till en av världens bästa strikers och brutit ett antal rekord, bland annat har han gjort flest mål i klubbens historia.

Denna era kan nu komma till ett stopp. Anfallaren har under hösten ryktats kunna vara på väg att lämna klubben, efter att nye tränaren José Mourinho inte har prioriterat strikern och en del kontroverser har dykt upp längs med vägen. Nu skriver den engelska tidningen The Sun att Rooney skall ha fått ett erbjudande på 1 miljon pund i veckan från en kinesisk klubb, och skulle kunna lämna innan det kinesiska transferfönstret stänger på tisdag. Tränare Mourinho uppger att han inte vet mer om detta än någon annan.

– Du måste fråga honom. Jag kan inte garantera att jag är här nästa vecka, hur kan jag garantera att en spelare är här nästa säsong? sade Mourinho via The Sun.

– Vad jag kan garantera är att om Wayne en dag lämnar klubben är det inte för att jag vill att han skall lämna klubben. Jag skulle aldrig pusha en legendar i denna klubben till ett annat öde, avslutade portugisen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply