Uppgifter: Real Madrid utmanar United om Pochettino

Uppgifter: Real Madrid utmanar United om Pochettino

Mauricio Pochettino har sagts vara det namn som Manchester United vill hämta in till nästa säsong. Enligt uppgifter ska Real Madrid nu ha gått in i jakten på argentinaren.

Då det sedan tidigare står klart att Manchester United kommer att anställa en ny tränare till sommaren har flera namn kopplats ihop med klubben. Det är framför allt Mauricio Pochettino som kopplats ihop med United och mycket har tytt på att de båda parterna ska vara överens. Enligt brittisk press ska det dock inte vara så självklart som tidigare sagts samtidigt som engelsmännen nu får konkurrens om Pochettino.

Enligt Daily Mail ska Mauricio Pochettino även finnas med på Real Madrids önskelista till nästa säsong. När Zinedine Zidane blixtlämnade Real Madrid sommaren 2021 tog man in Carlo Ancelotti som nu är inne på sin andra sejour i klubben. Marängerna ska dock inte se det som en långsiktig lösning och ska vara intresserade av Pochettino.

Argentinaren har under sina snart två säsonger i klubben inte lyckats vinna ligatiteln. Istället har han fått nöja sig med en cuptitel samt vinst i Trophee des Champions. Man leder dock i skrivande stund den franska liga ned hela 13 poäng ner till Marseille.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid vill hämta in City-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply