Uppgifter: Patrice Evra återvänder till Manchester United

Uppgifter: Patrice Evra återvänder till Manchester United

Även West Ham finns på kartan

Enligt uppgifter till italienska medier skall den före detta Manchester United-stjärnan Patrice Evra vara beredd på att lämna Juventus för ett återvändande till Premier League, med Manchester United och West Ham som möjliga destinationer.

Juventus vänsterback Patrice Evra har inte haft det så lätt på Juventus Stadion det senaste, då den 35-årige försvararen har fått se sig själv ersatt av brasilianaren Alex Sandro på vänsterkanten, vilket har väckt spekulationer om att Evra kan komma att lämna Juventus redan nu i vinter. Fransmannen sitter på ett kontrakt med den italienska klubben som går ut i sommar, men han kan redan nu komma att välja att byta klubb. Enligt det italienska mediet Calciomercato skall stjärnans gamla klubb Manchester United såväl som West Ham vara två möjliga destinationer för Evra.

Båda klubbarna sägs vara intresserade av den 35-årige försvararen, som trots sin ålder fortfarande kan hänga med och som kan bidraga med erfarenhet till truppen. Speciellt José Mourinho uppges vara ett stort fan av Evra och trots att United har en del alternativ på vänsterkanten kan tillkomsten av Evra ses på som en investering för framtiden, då fransmannens kunskaper kan komma till nytta. Även West Ham skulle kunna nyttja Evra och har under en tid kopplats ihop med fransosen. Enligt uppgifter kommer Juventus och vänsterbacken att ta ett beslut om försvararens framtid innan nästa vecka är slut. Juventus kan även komma att använda sig av Evra i förhandlingar, då de i sin tur är intresserade av Uniteds Matteo Darmian.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply