Uppgifter: Neymar väntar på bud från Manchester United

Uppgifter: Neymar väntar på bud från Manchester United

Sägs vara intresserad av en flytt

Neymar uppges vara medveten om intresse från Manchester United och Chelsea, och tror att United kan vara villiga att betala hans utköpsklausul på 200 miljoner euro, och sägs vänta på ett bud från José Mourinhos klubb till sommaren.

Manchester United behöver en ny anfallare efter att ha förlorat Zlatan Ibrahimovic till en mycket allvarlig skada, som innebär att han kommer vara borta från fotbollsplanen åtminstone tills januari 2018, och det har uppgetts att hans karriär i Manchester United är över. José Mourinho behöver nu finna en ersättare till den svenske vikingen, och har sedan tidigare kopplats ihop med ett intresse för Barcelonas Neymar.

Enligt uppgifter till Metro skall Neymar ha tro på att United är villiga att betala brasilianens utköpsklausul på 200 miljoner euro, cirka 169 miljoner pund. Sedan tidigare har han fått det bekräftat att klubben kommer att kunna möta hans lönekrav. För närvarande är Paul Pogba Manchester Uniteds bäst betalde spelare, på 290 000 pund i veckan, medans Neymar med sitt nya Barcelona-kontrakt enbart tjänar 260 000 pund i veckan.

En anledning till att Neymar uppges vara intresserad av Premier League är det faktum att han vill spela i ett lag som är centrerat kring honom, till skillnad från nu då han måste dela strålkastarljuset med Luis Suarez och Lionel Messi.

Manchester United har ett svettigt möte att se fram emot under kvällen, då de kommer att ställas mot Manchester City i ett härligt Manchester-derby.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply