Uppgifter: Milan intresserade av Bastian Schweinsteiger

Har Schweinsteiger hittat ny klubbadress?

Den före detta tyske landslagsmannen Bastian Schweinsteiger, har haft en tuff tid de senaste månaderna och nu kan han komma att lämna Manchester-laget och Premier League. En klubb som är intresserad av att värva 32-åringen är AC Milan.

Bastian Schweinsteiger genomgår just nu inte sin roligaste period i sin karriär. Tysken, som tillbringade 13 säsonger i Bayern München, har dessutom spelat en bra bit över 130 matcher för det tyska landslaget – och avslutade med att vinna VM-guld.

I Manchester United har det dock inte blivit lika roligt. Även om han fick relativt mycket speltid den första säsongen med Louis Van Gaal vid rodret har det nu bara blivit sämre då José Mourinho hållit honom helt utanför laget sedan ”The Special One” tog över i somras.

Kan dra flyttlasset söderut

Nu kan det dock bli klart att den 32-årige mittfältaren lämnar Premier League och Manchester för att spela med Milan. Enligt uppgifter till den italienska tidningen Gazzetta dello Sport är Milano-klubben högst benägna att värva tysken så snart som möjligt.

Övergången kan redan bli av i januari då Manchester United uppgetts vilja köpa ut honom från sitt kontrakt för 100 miljoner kronor.

Dock är Milan inte den enda klubben som visat intresse. Den amerikanska MLS-klubben Chicago Fire ryktas tidigare ha förhandlat med mittfältaren , som enligt sin agent varit benägen att lämna klubben en längre tid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply