Uppgifter: Manchester United visar intresse för Eric Dier

Uppgifter: Manchester United visar intresse för Eric Dier

Medans Tottenham vill åt Michael Keane

Manchester United rapporteras vara intresserade av att värva Tottenhams mittfältskugge Eric Dier, medans Spurs sägs vara först i kön gällande Burnleys mycket omtalade talang och mittback Michael Keane.

Manchester United har gjort en bra första säsong under José Mourinho och de har lyckats producera starka resultat, bland annat mot ligaledarna Chelsea. Trots detta ligger de fortfarande utanför topp fyra, och med spelare som Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba på lönelistan förväntas de hamna högre än så, och Mourinho har också ambitionerna till det.

Redan nu skall portugisen flitigt skanna tranfermarknaden och hålla koll på vilka spelare han vill ha, oavsett om de är till salu eller inte. En spelare som Mou sägs hålla ögonen på är Tottenhams Eric Dier, detta skriver Goal. Den engelske landslagsmittfältaren har blommat ut rejält i Tottenham och visat vad han går för, och har kommit att bli en mycket viktig del av Mauricio Pochettinos uppsättning av spelare.

Det sägs dock att Pochettino skulle vara okej med att se Dier lämna, om han istället fick Burnleys talangfulle och extremt omtalade Michael Keane Tottenhams lönelista istället. Den engelske mittbacken, som lämnade United och sedan steg enormt i popularitet, är väldigt eftertraktad och lag som Liverpool och Everton sägs också vara efter Keanes signatur. Tottenham uppges dock vara först i kön.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply