Uppgifter: Manchester United vill göra allt för att förlänga med Pogba

Uppgifter: Manchester United vill göra allt för att förlänga med Pogba

Manchester United har flera punkter att lösa inför nästa säsong. Nu sägs man ha lagt fullt fokus på att förlänga kontraktet med Paul Pogba vars kontrakt går ut nästa sommar.

Turerna kring Paul Pogba är många och fortfarande har parterna inte kommit till någon lösning. Fransmannen har ett år kvar på kontraktet med Manchester United och kan lämna klubben gratis nästa sommar, något The Red Devils verkligen vill undvika. Nu sägs United ha lagt in en högre växel för att knyta till sig storstjärnan under en längre tid.

Enligt Daily Mirror kommer United att göra en större ansträngning för att försöka hålla kvar Pogba i sommar. Detta då man är rädda att spelaren ska lämna gratis nästa år. Tidningen skriver klubben vill erbjuda Pogba ett kontrakt med ett totalt värde på 100 miljoner euro för 28-åringen som har flera storklubbar efter sig. Även The Sun skriver att klubbledningen om kontraktserbjudandet och menar att United vill göra Pogba till den bäst betalde spelaren i Premier League med 400 000 pund i veckan.

Samtidigt uppger spanska Diario AS att mittfältsstjärnan gett grönt ljus till en flytt till Real Madrid. Pogba har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till den spanska huvudstaden, något som kan bli av nästa sommar då han skulle ansluta gratis.

SE ÄVEN: Uppgifter: Barcelona intresserade av EM-succén

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply