bet365

Uppgifter: Manchester United utmanar Manchester City om Joshua Kimmich

Uppgifter: Manchester United utmanar Manchester City om Joshua Kimmich
bet365

Ser ut som att det blir en stadskamp

Manchester City har sedan tidigare kopplats ihop med Bayern Münchens mittfältstalang Joshua Kimmich, som även spelar i försvaret, men nu ser City ut att få konkurrens i form av stadsrivalerna Manchester United, som även de sägs vara intresserade av den 22-årige tysken.

Manchester City, med Pep Guardiola i spetsen, är beredda att värva många fler nya spelare till sommaren, och Guardiola är sugen på en utrensning av truppen. En spelare som den spanske tränaren verkligen vill ha in är Bayern Münchens Joshua Kimmich, den centrale mittfältaren som även kan spela som försvarare och som har talats om i termer som ersättaren för både Xabi Alonso och Philipp Lahm, som redan har gjort sin landslagsdebut i seniorlaget och varit en kugge i Jogi Löws trupp, och som enbart är 22 år gammal.

Guardiola har mer eller mindre förtur här då det är hans gamla klubb, och han kan även ta upp det faktum att det var han själv som värvade in Kimmich till Bayerns lönelista från Leipzig 2015 till att börja med, och detta är förutsättningar som är svåra att klå. Detta är dock inte fakta som Manchester United låter sig skrämmas av, utan enligt mediet Metro skall även United vara beredda att ge sig in i kampen om mittfältaren.

Även två namnlösa spanska klubbar skall ha hört sig för om Kimmich och hans tillgänglighet.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply