Uppgifter: Manchester United i samtal om Pogba

Uppgifter: Manchester United i samtal om Pogba

Manchester United tros lägga bud på Paul Pogba nästa vecka

Manchester Uniteds storsatsning rullar vidare. Nästa namn vid förhandlingsbordet – tillsammans med spelare som Zlatan Ibrahimovic och Henrikh Mkhitaryan – rapporteras nu bli Juventus Paul Pogba. 

Manchester United menar verkligen allvar med sin satsning inför nästa säsong. Med en ny tränare och en hel del nyförvärv vill man på nytt kunna utmana om ligatiteln efter ett par tunga år långt från den kampen.
Jose Mourinho har redan gjort klart med mittbacken Eric Bailly för cirka trettio miljoner euro, och fler spelare är på väg in. BBC rapporterar att svenske Zlatan Ibrahimovic skriver på ett ettårskontrakt innan veckan är slut och klubben ska också ha höjt sitt bud på Henrikh Mkhitaryan.

LÄS MER: MANCHESTER UNITED TILL SVERIGE I SOMMAR

Vill återvända till Old Trafford

Som om de värvningarna inte vore nog har United nu på riktigt gett sig in i jakten på Paul Pogba. Fransmannen lämnade just United för Juventus 2012, men enligt L’Equipe ska supertalangens intention hela tiden ha varit att återvända till Old Trafford.
Manchester United ska enligt den franska tidningen nu ha inlett förhandlingar med Juventus om en flytt i sommar.
För ett par veckor sedan bekräftade Pogbas agent Mino Raiola att han förhandlar med flera klubbar. 
– Målet är att vinna så mycket som möjligt och välja ett bra projekt. Vi pratar med tre klubbar och Paul gillar några av dessa projekt, sa Raiola då.

Kostar 100 miljoner euro

Redan nästa vecka planerar Manchester Uniteds Ed Woodward lägga ett officiellt bud på Pogba, uppger L’Equipe. Det begärda priset ska ligga på 100 miljoner euro, men det är ännu oklart om Manchester United kommer vara beredda att betala den summan.
Något som däremot tros kunna ge förhandlingarna en skjuts framåt är att Paul Pogba har Mino Raiola som agent, vilket även United-aktuella Ibrahimovic och Mhitaryan har.
Konkurrens i kampen om Pogba spekuleras finnas från bland annat Real Madrid och Paris Saint-Germain.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply