Uppgifter: Manchester United planerar värvning av Camavinga

Uppgifter- Manchester United planerar värvning av Camavinga

Manchester United har tagit fram en plan för hur man ska ersätta Paul Pogba, om fransmannen lämnar efter säsongen. Lösningen stavas Eduardo Camavinga.

Paul Pogbas vara eller icke vara i Manchester United har under det senaste året varit ett hett samtalsämne. Mittfältaren ska vara en av de spelare som Zinedine Zidane vill hämta in till Real Madrid, något man dock inte lyckats med. Även Juventus sägs vara intresserade av en återkomst för fransmannen.

Oavsett var Paul Pogba skulle flytta måste Manchester United hämta in en ersättare. Nu sägs man ha riktat blickarna mot Ligue 1 och Rennes för en värvning av supertalangen Eduardo Camavinga. Det är spanska Diario AS som uppger att Manchester United har planer på att värva 17-åringen, om Paul Pogba skulle lämna klubben i sommar.

En prislapp kan komma att hamna på drygt 80 miljoner euro för mittfältaren.

Vill inte förlänga kontraktet

Camavinga har kontrakt med Rennes till och med sommaren 2022 och har tackat nej till en förlängning. Spelarens plan ska istället vara att skriva på för en större klubb med ett år kvar på kontraktet. Något som innebär att prislappen även skulle vara lägre för det lag som vill värva honom efter säsongen.

Tidigare har flera klubbar kopplats ihop med Camavinga. bland annat Paris Saint-Germain, Real Madrid och Arsenal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply