Uppgifter: Manchester United nära Daniel James

Uppgifter: Manchester United nära Daniel James

Daniel James till Manchester United

Den 21-årige talangen sades redan i maj månad vara överens med Manchester United. Nu är han endast en läkarundersökning från att bli klar.

Manchester United slutade den gångna säsongen på sjätte plats i Premier League, detta efter att Ole Gunnar Solskjaer tagit över tränarrollen under vintern. Nu är det dags för norrmannen att bygga ett konkurrenskraftigt lag till nästkommande säsong samtidigt som man kommer sälja de som inte finns med i Solskjaers planer.

Det har pratats om många namn som kan flytta till Old Trafford i sommar och ett av de som varit mest troligt är Daniel James som för närvarande håller till i Swansea City. I slutet av maj rapporterade Sky Sports att James skulle vara överens med The Red Devils om det personliga kontraktet men att klubbarna inte hade kommit fram till någon överenskommelse. Nu rapporterar dock samma media att övergången är nära och att James under torsdagen förväntas genomgå den obligatoriska läkarundersökningen.

United kommer enligt tv-kanalen att betala 15 miljoner pund, drygt 185 miljoner kronor för spelaren som för närvarande sitter på ett kontrakt med Swansea till och med sommaren 2020. Den gångna säsongen blev det fem mål och tio assist på 38 matcher för James.

SE ÄVEN: Maradona vill ta över Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply