bet365

Uppgifter: Manchester United lägger i en högre växel för Zinedine Zidane

Uppgifter: Manchester United lägger i en högre växel för Zinedine Zidane

Manchester United är på jakt efter en tränare att ersätta Ole Gunnar Solskjaer med. Nu sägs man sikta in sig på Zinedine Zidane och lägga i en högre växel för att få in fransmannen i vinter.

Ole Gunnar Solskjaer är kraftigt ifrågasatt av både fans och media och den senaste tidens resultat är inte på norrmannens sida. Flera namn har kopplats ihop med att ta över tränarposten på Old Trafford men vid flera tillfällen har det kommit uppgifter om att Manchester Uniteds klubbledning ska ha förtroende för norrmannen. Nu kommer uppgifter om att Manchester United siktat in sig på Zinedine Zidane och att man nu lagt in en högre växel för att övertyga fransmannen.

Det är tidningen The Times som skriver att The Red Devils vill få in Zidane som tränare efter Solskjaer och att man försöker övertala fransmannen att skriva på. United sägs bli allt mer desperata i jakten på en ny tränare efter de senaste omgångarnas bakslag och vill se fransmannen på tränarposten inom kort.

Samtidigt skriver tidningen att Zidane är osäker på om det är rätt tillfälle att ta över det tränaruppdraget. United är dock hoppfulla då både Cristiano Ronaldo och Raphael Varane, som Zidane har en bra relation till, kan hjälpa.

Zidane har sedan i somras varit klubblös då han lämnade Real Madrid efter sin andra sejour i klubben. Tidigare har fransmannen sagts vänta på möjligheten att ta över det franska landslaget och därför tackar nej till andra erbjudanden under tiden.

Manchester United ligger i skrivande stund på sjätte plats i Premier League efter elva omgångar spelade.

SE ÄVEN: Uppgifter: Barcelona vill värva Liverpool-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply