• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Manchester United lägger bud på Richarlison

Uppgifter: Manchester United lägger bud på Richarlison

Richarlison på Uniteds önskelista

Spelaren som slagit igenom i Watford finns på önskelistan hos flera klubbar. Nu ska även Manchester United gått med i jakten på spelaren.

Richarlison har under säsongen slagit igenom i Watford. Brassen på 20 år har dragit många blickat mot sig och nu kommer uppgifter om att han komma att lämna under sommarens transferfönster. Det är inga små klubbar som är ute efter spelarens underskrift och det kommer bli en kamp om spelaren under sommaren.

Enligt brittisk press ska spelaren som är född 1997 finnas på intresselistan för en hel hög klubbar. Under lördagsförmiddagen kommer nämligen uppgifter om att bland annat Arsenal, Chelsea, PSG och Tottenham ska ha anmält sitt intresse för att köpa loss spelaren. Nu har man dock fått ännu större konkurrens och det är Manchester United som ska ha lagt ett bud på den brasilianske ytterforwarden. Enligt uppgifter ska The Red Devils ha erbjudit en sunna på 36 miljoner pund för att köpa loss spelaren under sommarens transferfönster.

Spelaren gör sin första säsong i Europa efter att ha flyttat från Fluminense sommaren 2017. Detta för en summa på 12,4 miljoner euro.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United vill värva Alex Sandro

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply