Uppgifter: Manchester United lägger bud på Kostas Manolas

Uppgifter: Manchester United lägger bud på Kostas Manolas

Den grekiske försvararen är högt värderad

Manchester United uppges vara beredda att lägga bud på AS Romas eftertraktade och dyrt värderade försvarare Kostas Manolas och den italienska klubben kräver runt 50 miljoner pund för försvararen, något som inte sägs avskräcka United.

Ända sedan i somras, då den portugisiske tränaren Jose Mourinho anslöt till Manchester United, har han jobbat på truppen och dess spelare. Under sommaren tog han in ett antal stora namn som Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic, men det saknas fortfarande spelare som Mourinho kan nyttja och försvaret behöver förstärkas. Det har länge ryktats om att Mourinho och co. jobbar på en värvning av Benficas succéförsvarare Victor Nilsson Lindelöf, men ännu har en affär inte materialiserats. Mourinho uppges därför ha vänt blickarna åt annat håll, och sedan ett tag tillbaka sägs AS Romas försvarsstjärna Kostas Manolas vara på Uniteds radar.

Nu uppger den engelska tidningen The Sun att United är redo att lägga ett bud på mittbacken, på 47,6 miljoner pund. Roma sägs dock värdera den grekiske försvararen till runt 52 miljoner pund, och chansen att de skulle vika sig en tum när det gäller priset på en av deras bästa spelare ser ganska otrolig ut. Men Mourinho är mycket intresserad av att förstärka försvaret i januari-fönstret och kan han bara övertala Uniteds ledning om att det är en prisvärd värvning kan affären gå i lås.

Manolas jagas även av klubbar som Inter, Chelsea, Arsenal och Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply