Uppgifter: Manchester United intresserade av Alexander Isak

Uppgifter: Manchester United intresserade av Alexander Isak

Flera klubbar är på jakt efter Alexander Isak. Nu sägs Manchester United återigen vilja hämta in svensken till nästa säsong.

Alexander Isak, 22, till Premier League? Det är något det skrivits om länge. Så sent som i vintras sades Arsenal vilja köpa loss svensken för att förstärka offensiven. Real Sociedad var dock klara med att man inte ville förhandla och hänvisade till prislappen på 90 miljoner euro. En annan klubb det ryktats om är Manchester United. Nu sägs The Red Devils vilja hämta in svensken för att bygga upp en starkare offensiv till nästa säsong.

Enligt Daily Mail ska Manchester United vara fortsatt intresserade av att hämta in svensken och att man kommer att presentera ett bud efter säsongens slut. Tidningen skriver även att Real Sociedad kan tänka sig att sänka prislappen till 75 miljoner pund. Isak är dock inte det enda namn som nämns, även Darwin Núñez från Benfica ska vara ett alternativ.

Totalt har det blivit 41 mål på 116 matcher för Alexander Isak i Real Sociedad. Hans kontrakt med den spanska klubben sträcker sig till och med sommaren 2026.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid intresserade av Arsenal-försvararen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply