Uppgifter: Manchester United in i jakten på Alvaro Morata

Uppgifter: Manchester United in i jakten på Alvaro Morata

Förbereder sig för tiden utan Zlatan

Manchester United förlorade nyligen sin stjärnanfallare Zlatan Ibrahimovic till en skada och söker nu en ersättare till svensken, och José Mourinho sägs vilja ha Real Madrids Alvaro Morata att fylla upp Zlatans skor.

Zlatan Ibrahimovic hade riktig otur tidigare i veckan då han skadade sig rejält i Manchester Uniteds Europa League-möte med Anderlecht, och för den svenske anfallaren är säsongen över, och han räknas inte vara tillbaka förrens i januari 2018. Det är tuffa nyheter för klubben, och för José Mourinho, som måste finna en lösning för deras anfall, då det är Ibra som har levererat bäst uppe på topp för the Red Devils.

Enligt tidigare uppgifter skall Mourinho vara intresserad av att värva Raphael Varane och Alvaro Morata från Real Madrid, i en deal där David de Gea går till den spanska huvudstaden, och enligt uppgifter till Goal har Morata nu blivit högaktuell för den portugisiske tränaren. Mourinho skall ha talat med personer i Real Madrid om sitt intresse att värva den spanske anfallsstjärnan, som inte har fått särskilt mycket speltid sedan han kom tillbaka i somras från Juventus, men som har presterat mycket väl då han fått spela, och Mourinho ser honom som en effektiv ersättare till Ibrahimovic.

Även Chelsea har visat ett starkt intresse för Morata och de ser honom som den ideale ersättaren till Diego Costa.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply