Uppgifter: Manchester United höjer budet på Alvaro Morata

Uppgifter: Manchester United höjer budet på Alvaro Morata

Är beredda att satsa på anfallaren

Manchester United har inte gett upp jakten på Real Madrids Alvaro Morata, och trots att de skall ha fått ett första bud på 52 miljoner pund på anfallaren nekat är de inte nedslagna, utan höjer istället budet till 60 miljoner pund.

Manchester United gjorde en stadig första säsong under José Mourinho. Trots att det enbart blev en sjätteplats för United i ligan, vilket lämnade dem utanför en mycket viktig Champions League-plats, lyckades Mourinho ta hem hela tre pokaler under året. De vann ligacupen, FA Community Shield och nu senast Europa League. Vinsten i Europa League ger dem dessutom en plats i Champions Leagues gruppspel, detta tack vare att Real Madrid, som vann årets Champions League, direktkvalificerar sig till gruppspelet då de även vann sin inhemska liga.

Mourinho är nu ute efter att förstärka sitt lag under sommaren, och en spelare som har varit på radarn hos the Red Devils under en längre tid är Alvaro Morata. Mourinho uppges vara mycket intresserad av att värva den spanske anfallaren, men klubben fick se sitt första bud på stjärnan på 52 miljoner pund nekat. Den engelska tidningen the Guardian skriver nu att detta inte är något som United låter sig nedslås av, utan de är beredda att höja budet till 60 miljoner pund, efter förhandlingar med Real under den gångna veckan.

En annan anfallare som länge har ryktats till United är Atlético Madrids Antoine Griezmann, men den franske anfallaren ser nu ut att stanna i Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply