Uppgifter: Manchester United ger upp i jakten på De Ligt

Uppgifter: Manchester United ger upp i jakten på De Ligt

Ingen De Ligt till Manchester United?

Manchester United har tidigare kopplats ihop med en värvning av Mathijs De Ligt. Nu har dock engelsmännen lagt en affär åt sidan.

Det är endast en tidsfråga innan Matthijs De Ligt lämnar Ajax för spel i något av de största ligorna i Europa. Det finns intresse från Premier LeagueLa Liga och Juventus och det återstår att se var agenten Mino Raiola får till den bästa affären. Ännu har De Ligt själv inte bestämt sig för var han vill spela nästa säsong, något han själv bekräftar.

– Premier League är självklart en bra liga, även La Liga. Jag vet fortfarande inte någonting om var min framtid kommer att vara. Först måste vi spela dessa två matcherna (i Nations League) och därefter får vi se vad som händer, säger De Ligt på Nederländernas landslagssamling till ESPN.

Tidigare har det rapporterats om att De Ligt vill spela i FC Barcelona men under de senaste dagarna ser det med allt oklart ut vilken som kommer bli holländarens nästa destination.

Manchester United drar sig tillbaka

Det är högst oklart var det kommer att bära av för De Ligt i sommar. Något som är dock klart är att han inte kommer att fortsätta i Ajax under säsongen 2019/2020. En annan destination som ser ut att vara omöjlig är Manchester United. Brittisk press har tidigare i veckan rapporterat om att The Red Devils kan lägga sig in i jakten på försvararen och erbjuda 80 miljoner euro. Nu menar dock Sky Sports att en flytt till Old Trafford inte kommer att bli av.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply