Uppgifter: Manchester United flirtar med Philippe Coutinho

Uppgifter: Manchester United flirtar med Philippe Coutinho

Coutinho till Manchester United?

Brassen som endast spelat i FC Barcelona under ett år kan vara på väg bort. Detta då han förlorat sin startplats till Ousmane Dembele under de senaste månaderna.

För drygt ett år sen fick Barcelona efter många om och men igenom en övergång för Philippe Coutinho. Storstjärnan lämnade då Liverpool för spel på Camp Nou för en summa på närmre 100 miljoner euro men det har inte gått som Coutinho tänkt sig sen flytten till Spanien. Efter att Ousmane Dembélé kommit tillbaka från sin skada har Coutinho haft det svårt att ta en startplats i Ernesto Valverdes elva.

Nu rapporterar både brittisk och spansk press att Coutinho kan ha gjort sitt i La Liga och kan vara på väg till en återkomst i Premier League. Det är Manchester United som ska vara väldigt intresserade av spelarens tjänster och att man vill förstärka med Coutinho antingen i vinter eller när säsongen är över till sommaren. Samtidigt sägs Barcelona vilja hämta tillbaka Neymar, något som gör att Barca behöver pengar för att finansiera en övergång för Coutinhos landsman.

Coutinho sitter på ett kontrakt med FC Barcelona till och med sommaren 2023. Det är oklart hur mycket Man United ska vara beredda att betala för att knyta till sig den före detta Liverpool-stjärnan.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Philippe Coutinho

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply