Uppgifter: Juventus vill värva Juan Mata – gratis

Uppgifter: Juventus vill värva Juan Mata - gratis

Juan Mata på Juventus radar

Spelaren vars kontrakt går ut efter säsongen har inte gjort klart var han vill spela nästa säsong. Nu sägs Juventus överväga att erbjuda Juan Mata ett kontrakt.

Juan Mata har inte haft det allt för lätt under sin tid i Manchester United. Vid flera tillfällen har det pratats om att spanjoren ska vilja lämna för spel på annat håll men tillslut har han stannat på Old Trafford. Något Mata dock inte gjort är att förlänga sitt kontrakt med The Red Devils. Nu börjar erbjudandena komma in för Mata vars överenskommelse med United går ut i juni nästa år.

Nu skriver nämligen London Evening Standard att Juventus kommer försöka knyta till sig 30-åringen den kommande sommaren. Den italienska storklubben har under de senaste åren fått till flera värvningar av spelare med kort tid kvar på kontraktet och nu kan Juan Mata bli nästa spelare. Den gamla damen är dock inte ensam om att vilja kontraktera Mata. Även Arsenal och stjärnans tidigare klubb Valencia ska ha hört av sig för att försöka få till en överenskommelse.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365