Uppgifter: Juventus jagar Victor Nilsson Lindelöf

bet365
Uppgifter: Juventus jagar Victor Nilsson Lindelöf

Nilsson Lindelöf på Juventus radar

Den svenske mittbacken har inte haft ett lätt förstaår efter flytten till Manchester United. Nu sägs han vara på önskelistan hos Juventus inför den kommande säsongen.

Det har inte varit något lätt år för Victor Nilsson Lindelöf Manchester United. Med en ganska begränsad speltid har mittbacken tagit sig igenom den första säsongen och det är blandade ord som nämnts om honom i brittisk press. Vissa menar att han är en av de sämsta värvningarna på flera år i klubben samtidigt som andra menar att han behöver få mer tid att anpassa sig.

Den gångna sommaren lämnade ’VNL’ Benfica för spel på Old Trafford och kostade då drygt 35 miljoner euro. Nu finns det intresse från andra klubbar att försöka löpa loss svensken och det är framför allt Juventus som ska ha hört av sig. Enligt italienska TMW ska Lindelöf vara ett av de namn som den gamla damen kan komma att hämta in i sommar. Detta tillsammans med Matthijs De LigtJosé Maria Giménez och Diego Godín. Det kommer endast bli ett av namnen och det återstår att se om 24-åringen har gjort sitt på de brittiska öarna eller inte. Jose Mourinho ska dock inte vara speciellt intresserat av att släppa svensken som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2021.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Victor Nilsson Lindelöf i Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply