Uppgifter: Jose Mourinho vill ha Antoine Griezmann

Uppgifter: Jose Mourinho vill ha Antoine Griezmann

Är beredd att vänta

Sommarens transferfönster är slut och övergångarna är gjorda, men Manchester Uniteds tränare Jose Mourinho ser redan till nästa sommar när han planerar att värva Atletico Madrids anfallare Antoine Griezmann.

Manchester United har värvat tungt under sommarens transferfönster. De inledde med att värva in försvararen Eric Bailley, därefter anslöt Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan och sommarens stora snackisvärvning Paul Pogba. Den unge franmannen gick för en rekordsumma och har numera gått om Gareth Bale som världens dyraste fotbollsspelare. Trots att Mourinho inte fick in en till försvarare som han sökte så verkar det som att sommarens transferfönster blev som planerat för det röda Manchesterlaget. Men tränare Jose Mourinho har även planer som sträcker sig längre än så.

Enligt rapporter från Bleacherreport så skall Jose Mourinho vara intresserad av att värva Atletico Madrids anfallare Antoine Griezmann, en flytt som dock skulle ske först nästa sommar. Den portugisiske tränaren är beredd att vänta på att kunna värva anfallaren, som var väldigt eftertraktad under sommaren men valde istället att skriva på ett nytt kontrakt med Atletico på fem år.

Webbsidan skriver vidare att Griezmann skall vara villig att trycka på en flytt till Premier Leagueklubben, och att fransmannen skulle komma att bli en långtidsersättning för Wayne Rooney på anfallsfronten. Detta hänger såklart på huruvida den spanska huvudstadsklubben ens är beredda att släppa sin stjärnanfallare eller huruvida United är beredda att betala den summan det krävs för att köpa ut Griezmann.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply