Uppgifter: Haaland närmar sig Manchester United

Uppgifter: Haaland närmar sig Manchester United

United närmar sig Haaland?

Anfallaren som ser ut att lämna RB Salzburg inom kort kommer med stor sannolikhet att skriva  på för Manchester United. Nu har spelarens agent varit på plats på The Red Devils träningsanläggning.

Det är endast en tidsfråga innan Erling Braut Haaland lämnar RB Salzburg för en större klubb. Flera lag har kopplats ihop med en värvning av norrmannen som gjort stor succé under det senaste året. Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen har samtliga visat intresse för att värva 19-åringen. Nu avslöjar brittisk press att pappa Alf-Inge Haaland som även är agent för anfallaren varit på plats på träningsanläggningen Carrington.

Det är journalisten David Ornstein på The Athletic som avslöjar mötet mellan Alf-Inge Haaland och Manchester Uniteds norske tränare Ole Gunnar Solskjaer.

Denna säsong har det blivit otroliga 26 mål på 18 matcher för anfallaren vars kontrakt med Salzburg sträcker sig till och med sommaren 2023.

Det återstår att se hur mycket Salzburg tillslut kommer att kräva för att släppa anfallaren som anslöt så sent som i somras från Molde. Då med en prislap på fem miljoner euro.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United vill värva André Onana

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply