Uppgifter: De Ligt erbjuds till Real Madrid

Uppgifter- De Ligt erbjuds till Manchester United

De Ligt till Real Madrid?

Den holländske mittbacken har inte hittat helt rätt efter flytten till Juventus. Nu kommer uppgifter om att han erbjuds till Real Madrid.

Matthijs de Ligt kopplas ihop med en flytt till Real Madrid. Detta efter att tiden i Juventus inte blivit som försvararen hoppats på. Den gamla damen betalade 75 miljoner euro plus bonusar för spelarens tjänster sommaren 2019 och nu sägs man vilja få tillbaka stora delar av den investering de gjorde i och med köpet. Det är spansk press som skriver att Mino Raiola erbjudit 20-åringen till Real Madrid, som går i tankebanorna att värva in en framtida ersättare till Sergio Ramos.

Det är Defensa Central som skriver om Mino Raiolas intention att hitta en ny klubb för de Ligt som slog igenom i Ajax innan flytten till Serie A. Raiola har tidigare uttalat sig om att han vill hämta in en storstjärna till Real Madrid inför nästa säsong. Frågan är om det blir de Ligt eller någon annan från Italienarens stall där Paul Pogba varit ett av namnen som dykt upp.

Även Manchester United ska vara fortsatt intresserade av att hämta in de Ligt för att ge Victor Nilsson Lindelöf en ny mittbackskollega.

SE ÄVEN: Gary Neville avslöjar: “Arsenal var mitt förstaval”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply