Uppgifter: Då bestämmer Paul Pogba om sin framtid

Uppgifter: Då bestämmer Paul Pogba om sin framtid

Utgående kontrakt med flera klubbar intresserade. Nu kommer uppgifter om när Paul Pogba kommer ta ett beslut om var han spelar nästa säsong.

Framtiden för Paul Pogba är fortsatt oklart. Under en längre tid har fransmannen och Manchester United förhandlat om ett nytt kontrakt men någon överenskommelse har man inte kommit fram till. Istället har Pogba, hans agent och familjemedlemmar uttalat sig vid flera tillfällen och hintat om att mittfältsstjärnan kan vara på väg bort från Old Trafford när säsongen är slut. Nu kommer uppgifter om att Pogba satt en deadline för när han kommer ta ett beslut om framtiden.

Enligt The Telegraph kommer Pogba inte att ta ett beslut förrän i slutet av maj månad. Då han även kommer att meddela Manchester United sin framtidsplan. Klubbar som Juventus och Real Madrid sägs vara väldigt intresserade av mittfältaren men enligt tidningen ska Pogba även vara öppen för en flytt till en annat klubb i Premier League. Lönen på 12,4 miljoner euro per säsong kan vara ett av problemen för många klubbar som har intresse i att knyta till sig fransmannen.

Denna säsong har Pogba stått för ett mål och åtta assist på 17 matcher.

SE ÄVEN: Uppgifter: Storklubben erbjuder megalön till Mbappé

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply