Uppgifter: Cristiano Ronaldo kan lämna Manchester United

Uppgifter: Cristiano Ronaldo kan lämna Manchester United

Enligt brittisk press överväger Cristiano Ronaldo att lämna Manchester United. Detta om klubben inte skulle kvalificera sig för spel i Champions League nästa säsong.

I somras återvände Cristiano Ronaldo till Manchester United efter att ha lämnat klubben 2009. Det har dock inte gått som många hoppats på för The Red Devils och för tillfället ligger laget på sjätte plats i Premier League-tabellen. Situationen har gjort att Cristiano Ronaldo nu överväger om han kommer att stanna på Old Trafford eller inte nästa säsong, detta enligt engelsk press.

Det är Daily Express som uppger att den portugisiske superstjärnan vill lämna United om klubben inte kvalificerar sig för Champions League nästa säsong. Man har endast en vinst på de fem senaste matcherna och för tillfället har man fem poäng upp till Liverpool som ockuperar den sista CL-platsen.

Tidningen skriver att spel i Europa League eller Conference League ligger under Ronaldos ambitionsnivå och att hans andra sejour i United kan ta slut i sommar.

Denna säsong har Ronaldo stått för nio mål och en assist på 13 klubblagsmatcher.

SE ÄVEN: Uppgifter: Frank Lampard aktuell för PL-klubb

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365