Uppgifter: Anthony Martial lämnar United – för PSG

Uppgifter: Anthony Martial lämnar United - för PSG
bet365

Fransmannen själv nekar

Anthony Martial har inte fått särskilt mycket speltid under sin höst i Manchester United och tros ha haft en fight med tränare José Mourinho, och rapporter menar nu på att anfallaren kan komma att lämna för sitt hemland och Paris Saint-Germain.

Tonårssensationen Anthony Martial, som blev den dyraste tonåringen någonsin inom fotbollsvärlden då han såldes av Monaco och anlände i Manchester United, har inte fått så mycket möjligheter att visa vad han går för denna säsongen. Under förra säsongen gjorde han ett bra jobb och 20 mål på 60 spelade matcher, medans han under årets pågående säsong enbart fått chans att spela 13 matcher, många av dessa som inhoppare. Trots detta har 21-åringen bidragit med sex stycken mål.

Den engelska tidningen The Sun uppger att det har skurit sig mellan Martial och tränare José Mourinho, och att den portugisiske tränaren inte skall ha för mycket till övers för anfallaren. Martial själv uppges tro att det handlar om att göra honom till syndabock uppger tidningen, och han planerar att lämna klubben till sommaren, med ett återvändande till Frankrike och Paris Saint-Germain i sikte. De franska jättarna skall ha ett stort intresse av att värva anfallaren, som är i god målform trots den lilla tid han har fått spendera på planen.

Martial själv har gått ut på sin officiella Twitter och uppmanat till att inte lyssna på tidningarna och att de har fel.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply