Uppgifter: Adama Traoré på Manchester Uniteds önskelista

Uppgifter: Adama Traoré på Manchester Uniteds önskelista

Adama Traoré är den senaste spelaren att kopplas ihop med de största klubbarna i Europa. Nu sägs Manchester United vara intresserade av den spanske landslagsmannen.

Succén i Wolverhampton har gjort att Adama Traorés värde skjutit i höjden samtidigt som flera storklubbar fått upp ögonen för spelaren. Juventus, Liverpool, Manchester City och FC Barcelona har alla visat stort intresse för 24-åringen som har en prislapp på 100 miljoner euro. Nu kommer uppgifter om att en ny klubb anmält sitt intresse för spanjoren.

Enligt Daily Mail ska Manchester United vara intresserade av Traoré. Detta efter den misslyckade värvningen av Jadon Sancho som tillslut stannade i Borussia Dortmund. Ole Gunnar Solskjaer ser sig tvungen att förstärka den offensiva linjen och nu vill norrmannen att The Red Devils gör vad som krävs för att köpa loss Traoré.

Traoré har för närvarande kontrakt med Wolverhampton till och med sommaren 2023. Spelarens nuvarande klubb vill dock förlänga avtalet för att behålla honom ytterligare tid.

SE ÄVEN: Uppgifter: Liverpool vill värva Ben White i vinter

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply