Uniteds stjärnduo nobbar förlängning

Uniteds stjärnduo nobbar förlängning

Martial och De Gea vill inte förlänga med United

De båda stjärnorna har tackat nej till att förlänga sina kontrakt med Manchester United. Nu har en viss oro skapats på Old Trafford kring spelarens framtid.

Manchester United är ständigt i processen att förlänga med sina bästa spelare. Man vill undvika att något namn lämnar för en mindre summa eller rent ut av gratis men det är inte alltid lika lätt att komma överens med storstjärnor. De senaste spelarna att ligga i kontraktsförhandlingar är Anthony Martial och David De Gea. Båda spelarna sitter på kontrakt som går ut efter säsongen man har ännu inte tackat ja till att stanna på Old Trafford.

Nu uttalar sig transferexperten Ian McGarry om de båda spelarna.

– Du har spelare som Anthony Martial och David De Gea som United verkligen vill förlänga med. De båda vill dock inte prata med klubben om ett nytt kontrakt. Det hela säger något om var Man United ligger i dagsläget och vilken status de har, vilken ambition och hur spelarna ser på sig själva i klubben, säger McGarry.

– Sen har du spelare som Luke Shaw som förlänger efter att ha spelat endast 25% av matcherna under sina fyra första år i klubben och dubblar sin lön. Detta för att han spelar fem bra matcher per säsong. Andra spelare ser vad som händer och tänker att de varit i klubben längre, gjort mer och vunnit mer titlar. Varför får jag inte ett bättre kontrakt. United bör skära ner på antalet högavlönade spelare. Då kommer allt bli bättre, avslutar han.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United vill köpa loss Saul Niguez

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply