Uppgifter: United vill stämma Ronaldo för kontraktsbrott

United Vill Stämma Ronaldo

United vill stämma Ronaldo. The Guardian rapporterar att Manchester United har anlitat advokater för att stämma Cristiano Ronaldo för kontraktsbrott, vilket i praktiken skulle avsluta samarbetet mellan klubben och den 37-årige portugisiske stjärnan.

Piers Morgan intervjuade Cristiano Ronaldo i söndags, och spelaren höll inte tillbaka mot någon från klubbledningen till lagkamrater. Den här hösten har varit tuff för Ronaldo, då han har gått in och ut ur startelvan och till och med blivit avstängd från a-laget på grund av sina disciplinära problem.

Manchester United vill Stämma Ronaldo

Tidigare i veckan släppte Manchester United ett officiellt uttalande om att de ville ha alla fakta innan de vidtog några åtgärder.

Nu när de har sett intervjun, som innehåller fakta i fråga, vidtar de åtgärder.

Manchester United har denna morgon påbörjat lämpliga åtgärder som svar på Cristiano Ronaldos senaste media intervju. Vi kommer inte att kommentera ytterligare till processen nått sitt slut”, skriver klubben på sin webbplats på fredagen.

Ronaldo är Inte välkommen tillbaka

Klubben har anlitat advokater för att stämma Ronaldo för kontraktsbrott, i ett försök att få slut på deras nu brutna relation. Det är högst osannolikt att Ronaldo någonsin kommer att spela för klubben igen och han har fått veta att han inte är välkommen tillbaka till träningsanläggningen efter sitt VM-deltagande med Portugal i Qatar.

Cristiano Ronaldo är i slutskedet av sitt kontrakt med Manchester United. Den femfaldige Ballon d’Or-vinnaren ryktades lämna klubben förra sommaren, men han valde att inte göra det. Nu verkar det som att han kan lämna redan i januari.

Läs mer: Karim Benzema Spelar inte i VM-Premiären 2022

Läs mer: Gianni Infantinos bisarra uttalande

Läs mer: Här kan du streama VM-matcherna gratis och oddsa samtidigt!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply