United ute efter Toby Alderweireld igen?

United efter Toby Alderweireld igen

Manchester United behöver ny mittback?

Det verkar som om Manchester United är ute efter en ny mittback igen. Det då inte minst skador gjort det tufft för Jose Mourinho.

Med skador på bland annat Victor Nilsson Lindelöf, samt en plats allt längre ifrån fjärdepositionen i tabellen, så är det inte konstigt att United vill agera. Nu verkar det som om Toby Alderweireld är ett namn som dykt upp på Uniteds intresselista igen. Frågan är om de kan värva honom från Tottenham under den kommande sommaren.

Var nära nytt kontrakt med Spurs

LÄS MER: Dyraste övergångarna i Premier League

Toby Alderweireld har sedan tiden i Southampton kopplats ihop med några av de största klubbarna i Premier League. Efter att ha spelat i det rödvita laget på lån från Atlético Madrid skrev belgaren på för Tottenham Hotspur. På White Hart Lane växte 29-åringen fram till en av lagets viktigaste spelare och bland annat Manchester United, Chelsea och Paris Saint-Germain har visat intresse för spelarens tjänster. Det ser dock inte ut att bli någon flytt för Alderweireld, spelaren sägs nämligen vara nära att skriva på ett nytt kontrakt med Spurs och dt hela förväntas bli officiellt inom kort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365