United säkra – stjärnan kommer förlänga

United säkra - stjärnan kommer förlänga

Pappersarbete från Madrid-flytt – verkar stanna

David de Gea var bara ett misslyckat pappersarbete iväg från att gå till Real Madrid. Men när affären med den spanska huvudstadsklubben sprack är man nu säkra på att målvakten stannar på Old Trafford.

David De Gea har vid flertalet tillfällen ryktats vara på väg att lämna Manchester United. Det ska endast ha varit ett försenat fax som ska ha gjort att det inte blev någon flytt till Real Madrid men efter det har målvakten valt att stanna på Old Trafford. De Gea ska nu inleda sin åttonde säsong mellan stolparna för den engelska storklubben och nu kan han komma att skriva på ett nytt kontrakt.

Förlänger kontraktet med United?

MER SPORT: Prispengar Nordea Masters

Enligt flera tidningar, bland annat Mundo Deportivo, kan David De Gea komma att skriva på en ny överenskommelse med United. Detta efter att Real Madrid hämtat in Thibaut Courtois och De Gea bestämt sig för att stanna.

Nu när belgaren istället tagit den plats som De Gea väntades få, så är Manchester United självsäkra på att spanjoren kommer förlänga sitt kontrakt. Det har ännu inte skrivits på något nytt avtal. Men ett kontrakt som sträcker sig fram till 2023 har det ryktats om under de senaste dagarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply