United jagar försvarare – kan peta VNL

United jagar försvarare - kan peta VNL

Manchester United vill köpa backar i sommar

Manchester United är ute efter fler spelare i sommar. Det uppges nu att Premier League-klubben ska vara beredda att värva lite extra försvarare under sommaren. Något som då kan påverka en viss svensk i laget.

Förut har brassen Willian inte varit till salu. Men nu ska dock London-klubben ha kommit fram till en prislapp. Det är något som den spanska tidningen Mundo Deportivo rapporterar. Det kommer att kosta FC Barcelona runt 850 miljoner kronor för att värva spelaren, som varit i Ryssland under sommaren för att spela med det brasilianska landslaget.

Kan köp back – och låna ut Victor Nilsson Lindelöf

SE ÄVEN: Se friidrott på TV

Men det är inte bara Willian som ligger med på önskelistan hos United. För enligt Sky Sports, som återberättar uppgifter från Daily Mail, ska åtminstone några namn finnas med på klubbens lista som de vill ta in under sommarens transferfönster.

Bland annat ska det handla om Leonardo Bonucci. Den förre Juventus-stjärnan, som ifjol gick till AC Milan, har inte haft det enkelt i sin nya klubb.

En annan som är intressant för United är Tottenhams Toby Alderweireld. Den belgiske landslagsstjärnan kan bli en anledning till varför svenske Victor Nilsson Lindelöf kan bli utlånad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply