bet365

”Spelar inte i PSV nästa säsong”

PSVs tränare Phillip Cocu berättade under fredagen att lagets stora talang Memphis Depay troligen inte kommer att stanna.

PSVs Memphis Depay kommer med största sannolikhet att lämna den holländska klubben för spel utomlands efter säsongen, det menar lagets tränare. Under en presskonferens på fredagen fick tränaren Phillip Cocu kommentera 21-åringen situation och vad han tror om Depays framtid.

”Jag tror att han redo för att ta ytterligare ett steg i sin fotbollskarriär och jag kan tänka mig att han kommer lämna klubben. Vi har det i åtanke iallafall” berättade den före detta Barcelona-spelaren.

Intresse från Manchester United

En klubb som länge ryktats vara ute efter Memphis Depay är Manchester United. De båda parterna har kopplats ihop under flera månader och Old Trafford är även det mest troliga namnet på blivande hemmaarenan för 21-åringen. Enligt ESPN ska Depays agenter och Manchester Uniteds klubbledning hålla förhandlingar men för ett par dagar sedan kom rapporter som menade på att Depay nekat det första kontraktsförslaget från The Red Devils.

Depay har två och ett halvt år kvar på sitt kontrakt med den holländska klubben och uppskattas vara värd omkring 15 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply