Solskjaer: ”Vi diskuterar framtiden med Paul Pogba”

Solskjaer: "Vi diskuterar framtiden med Paul Pogba"

Paul Pogbas framtid är fortfarande osäker då spelaren inte förlängt med Manchester United. Nu uttalar sig tränaren Ole Gunnar Solskjaer om fransmannen.

Paul Pogba gjorde på torsdagskvällen comeback efter en periods skadefrånvaro. Fransmannen blev matchhjälte när United slog AC Milan med 0-1 och tog sig vidare till kvartsfinal i Europa League. Spelarens framtid i klubben är dock osäker då de båda parterna inte kommit överens om ett nytt kontrakt.

Tränaren Ole Gunnar Solskjaer vill inte fokusera på Pogbas kontraktssituation, men säger att de båda parterna för konversationer.

– Jag tror att alla i laget, inklusive Paul, bara är fokuserade på att göra så bra som vi kan den här säsongen. Jag tycker inte att någon energi ska läggas på spekulationer. Självklart har vi diskussioner och samtal, säger norrmannen enligt Goal.com på torsdagskvällen.

– När du ser Paul spela som i kväll, när du ser honom komma tillbaka i träning, visar det hur mycket han bryr sig om oss och hur mycket han tycker om att spela och hur mycket vi kan dra nytta av att ha honom här, fortsätter Solskjaer.

Paul Pogba har kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Arsenal vill värva mittback till sommaren

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply