Shaw ännu närmare nytt kontrakt

Shaw ännu närmare nytt kontrakt

Manchester United-försvararen nära förlängning

Manchester Uniteds Luke Shaw ska nu, enligt en nästan enig brittisk media, vara nära att förlänga sitt kontrakt med klubben.

Under de senaste månaderna har det flera gånger kommit rapporter om att Luke Shaw inte kommer att förlänga sitt kontrakt med Manchester United. Försvararen är inte någon spelare som Jose Mourinho prioriterar och flera klubbar har visat sitt intresse för att få till en affär. Det är framför allt Everton som varit intresserade av att köpa loss engelsmannen som och en affär såg ut att vara nära.

Nu har det hela dock gjort en U-sväng och Luke Shaw ser ut att förlänga sitt kontrakt med United. Enligt brittisk press har The Red Devils nu presenterat ett nytt kontrakt för att Shaw ska stanna på Old Trafford och det återstår att se om spelaren själv accepterar erbjudandet. Den nya lönen skulle komma att ligga på 170.00 pund för spelaren som kom till United sommaren 2014 från Southampton.

Talangen som försvann?

SE ÄVEN: Manchester Uniteds löner

För många fotbollsfans runt om i världens ses Luke Shaw som talangen som tynade bort. Som blott 19-åring talang från Southampton hämtades ytterbacken in, men tiden efter att ha lämnat Saints blev tuff. Trots fler ”hot” om att lämna klubben så verkar det nu dock vara närmare en förlängning än på mycket länge.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply