Så vill Manchester United ersätta Zlatan Ibrahimovic

Men Manchester United har fått konkurrens om superstjärnan – av lokalkonkurrenten

Atletico Madrids superstjärna, Antonie Griezmann, har ryktats vara på väg till Manchester United för en jättesumma i sommar. Nu verkar dock United fått rejält med konkurrens från samma stad. Enligt Daily Mail ska Pep Guardiola nu vara benägen att värva den franske anfallaren till Manchester City.

Manchester United uppges ha letat efter en ny anfallare en längre tid. Och efter Zlatan Ibrahimovic tuffa skada, där supersvensken väntas bli borta fram till början av 2018, är behovet av en ny målskytt allt större.

Först och främst verkar intresset ligga i att köpa loss Atletico Madrids storstjärna Antonie Griezmann redan till sommaren. United uppges vara beredda på att betala över 100 miljoner euro, alltså en miljard svenska kronor, för fransmannens signatur på ett papper.

Kan få konkurrens

TITTA HÄR: Så mycket hade Griezmann kunnat tjäna i Manchester City

Men det finns en hake, eller två, faktiskt. Först och främst verkar lokalrivalen Manchester City nu ge sig in i dragkampen om den talangfulle målskytten. Engelska Daily Mail skriver att tränaren Pep Guardiola har den franske superstjärnan på sin önskelista, och att City ska vara beredda att matcha Uniteds enorma bud.

Dessutom finns ett annat problem. Atletico Madrid står inför ett värvningsförbud. Det här gör att de med största sannolikhet inte kommer att sälja sin störste stjärna ifall de inte har möjligheten att köpa in någon ersättare till honom under sommarens transferfönster.

De båda Manchester-lagen slåss just nu om topp 4-placeringarna i Premier League. En av kuggarna för att lyckas kommer bli när Manchester United möter Manchester City i derbyt inom kort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply