Så blir kontraktet för Zlatan Ibrahimovic i Manchester United

Så blir kontraktet för Zlatan Ibrahimovic i United

Zlatan Ibrahimovic kontrakt Manchester United

Framtiden för Zlatan Ibrahimovic verkar vara skriven och Zlatans nästa klubb börjar uppenbara sig. Nu verkar det blir klart vart Zlatan spelar nästa säsong. Det mesta tyder på att den svenske superstjärnan kommer att nästa säsong spela sin fotboll i Manchester United och Goal.com avslöjar hur kontraktet ser ut.

Zlatan Ibrahimovic kommer med största sannolikhet att spela i Manchester United nästa säsong, detta om man tror på rapporterna som kommit de senaste dagarna som menar att Jose Mourinho kräver att Old Trafford-klubben värvar svensken till portugisens lagbygge till nästa säsong.

Nu skriver Goal.com att den engelska storklubben ska ha kommit med ett lukrativt kontrakt för svensken som ännu inte har en klar klubbadress till nästa säsong.

Zlatans kontrakt med Manchester United

Goal.com avslöjar detaljer i Zlatans kontrakt med Man Utd. Enligt siten ska den svenska superstjärnan få en sign on-bonus på 8 miljoner pund samtidigt som han kan räkna med en veckolön på 250.000 pund. Zlatans kontrakt med Man United sägs sträckas sig över den kommande säsongen med option på ytterligare ett år där Zlatan själv får bestämma om han vill stanna i Premier League eller fortsätta sin karriär på annat håll.

Skulle Zlatan stanna i klubben i två säsongen kan svensken tjäna 34 miljoner pund, en summa på drygt 317 miljoner kronor.

Förutom Manchester Uniteds intresse finns det även klubbar från Serie AKina och MLS som är intresserade.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply