Ryan Giggs aktuell för återkomst – kan ta över Middlesbrough

bet365

Manchester United-legenden Giggs kan vara på väg tillbaka till Premier League

Inför den här säsongen lämnade Ryan Giggs sitt uppdrag som assisterande tränare, samtidigt som den nuvarande huvudtränaren Louis Van Gaal lämnat sin position och en viss Jose Mourinho tagit över. Nu verkar det dock som om den gamle anfallaren kan vara på väg tillbaka till toppfotbollen.

Ryan Giggs har utan tvekan en av Europas bästa CV, i alla fall när det kommer till fotbollsspelare. Och i alla fall när det gäller klubblag. För den nu 43-årige walesaren lämnade sitt hemland, inte allt för långt ifrån Manchester, för att skriva på sitt första kontrakt med United.

Han var då 11 år, skulle fylla 12, och skrev på för Manchester City. Men efter misslyckanden i klubben lämnade han för lokalrivalen och dess juniorlag.

Giggs kan ta över Middlesbrough

SE ÄVEN: Manchester United lön 2017

Resten är redan historia. Giggs spelade närmare 700 matcher för Manchester-laget och är sedan flera år tillbaka en av klubbens största profiler, och levande legender. Han avslutade sin spelande karriär som assisterande/spelande tränare. Något han alltså inför den här säsongen gav upp.

Men nu verkar det som om den walesiske landsmannen är på väg tillbaka till toppfotbollen. Den här gången dock inte som assisterande tränare, utan huvudtränare. Den engelska sportsajten Sky Sports är United-legendaren en av favoriterna att ta över den rejält nedflyttningshotade klubben. Det har även ryktats om att Giggs skulle kunna knyta på skorna igen. Något han förnekar till.

– Nej, spelarkarriären är över, säger han med ett skratt enligt The Sun.

Middlesbrough placerar sig just nu näst sist i Premier League och måste ta in sex poäng på tre matcher för att inte åka ur den högsta ligan i Storbritannien.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply