Rio Ferdinand kritiserar Manchester Uniteds transferstrategi

Rio Ferdinand kritiserar Manchester Uniteds transferstrategi

Rio Ferdinand menar att Manchester United bör agera mer som Chelsea under sommaren för att värva in spelare.

Manchester United har hittills endast värvat Donny van de Beek i sommar. Samtidigt ser man inte ut att lyckas köpa loss Jadon Sancho från Borussia Dortmund. Nu kritiserar den gamla storspelaren Rio Ferdinand klubbledningen och menar att det pratas mycket om spelare till United, men att inget händer. Han jämför Uniteds strategi med Chelseas.

– Frank (Lampard) har fått att värva spelare att se ut som att det är normen, som om det är lätt. Skillnaden i hur Chelsea har gjort sina affärer jämfört med att säga att mitt lag Man United… det är inget buller, det händer ingenting, allt du ser är pang – en affär, säger han i sin YouTube-kanal Five och fortsätter:

– Lite prat, pang och affär (för Chelsea). Det är det som är frustrerande för mig och alla Man United-fans. Det pratades om Sancho för flera månader sedan. Fortfarande inte klart, det är så frustrerande, jag säger inte att affärer är enkla att göra men Chelsea visar att affärer kan göras om du spenderar pengarna och allt görs på rätt sätt.

SE ÄVEN: Uppgifter: Thiago Alcantara klar för Liverpool

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply