Pogba vill lämna för Barca

Pogba vill lämna för Barca

Olika uppgifter om Paul Pogbas framtid

Det sägs mycket om Manchester Uniteds storstjärna Paul Pogba. Fransmannen och den nyblivna världsmästaren har under de senaste veckorna kopplats ihop med Barcelona. Men det kommer samtidigt olika uppgifter om var mittfältsstjärnan kommer hamna.

Enligt Daily Mail är det till exempel redan klart att fransmannen vill lämna United. Det efter att Barca ska ha erbjudit Manchester-laget hela 3,5 miljarder kronor i övergångssumma.

Samtidigt som de här uppgifterna cirkulerar så kommer andra rykten om stjärnan. Bland annat från The Sun som skriver att mittfältaren kan tänka sig att stanna i klubben. Men enbart om han får en veckolön på runt två miljoner kronor.

Nytt från Italien

LÄS MER: NBA TV-rättigheter i Sverige

Men trots att parterna ska ha förhandlat så verkar de inte ha kommit fram något. Och det trots ett riktigt rejält bud från Barcelonas sida. Enligt uppgifter från Sky Italia så ska et röra sig om nästan 500 miljoner kronor, plus Yerry Mina och Andre Gomes.

Men inte ens med de två stjärnspelarna samt den stora summan så vill United släppa sin guldklimp och tillika världsmästare. Dock verkar det inte som om PL-klubbens första nej har skrämt bort Barca. För den katalanska klubben uppges redan nu vilja lägga ett nytt bud på Pogba.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply