Pogba stannar i United?

Pogba stannar i United

Trots flyttryktena – Pogba stannar?

Att Paul Pogba skulle vara på väg bort från Manchester United är absolut inget nytt. Men nu verkar det som om superstjärnan kan stanna trots allt.

Så väl Pogba som United har haft några tuffa år det senaste. Inte minst handlar det om en resultatmässigt tuff nivå, där Manchester-laget inte återhämtat sig efter Sir Alex Fergusons avsked, och den franske mittfältaren inte fått igång maskineriet ännu.

Hur som helst så verkar det nu som om Pogba, trots en del flyttrykten, verkar stanna kvar i klubben. Det är Daily Mail som kommer med uppgifterna, och skriver att ett eventuellt tränarbyte dessutom kan få fransmannen att stanna kvar i Manchester United.

Ryktats till Serie A

LÄS MER: Lönerna i United

Juventus har tidigare försökt köpa tillbaka stjärnan. Men prislappen har visat sig vara för hög för Turin-klubben som i somras köpte Cristiano Ronaldo.

Men istället för att åka tillbaka till Turin och återförenas med sina gamla lagkamrater så kan det bli en flytt till Milano-rivalen istället. I alla fall om vi får lov att tro på Tuttosport.

För enligt uppgifter till den italienska tidningen ska Pogba nu kopplas ihop med Serie A-klubben Inter. Inte minst eftersom Milano-laget är på väg att tappa stjärnor som både Perisic och Icardo.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply