Pogba fortfarande intressant för Barcelona

Pogba fortfarande intressant för Barcelona
bet365

Paul Pogba kan gå till Barcelona

Manchester United-stjärnans framtid är verkligen allt annat än säker, samtidigt som det pratas om att Barcelona fortfarande vill värva fransmannen.

United fortsätter att gå trögt, något som kan skapa en spelarflykt. Inte minst med storstjärnan Pogba, som alltså är på väg att lämna.

Det är dock helt troligt att han går redan i januari. Det då Barca-tränaren Valverde säger att han vill visa respekt för andra klubbars spelare, och därför inte vill prata om någon eventuell flytt, även o Sky Sports raporterar det motsatta.

Tillbaka till Juve?

MER SPORT: NBA TV-rättigheter

Juventus siktar på att spendera stort. Man har redan ett av Europas bästa lag och med Cristiano Ronaldo har man endast blivit ännu bättre. Den gamla damen sägs dock inte vara klara med sina stora spenderingar och nu kommer italiensk press med uppgifter om att klubben är på jakt efter två superstjärnor.

Det är Tuttosport som kommer med uppgifter om att Juventus kommer att försöka värva stort antingen under vinteruppehållet eller nästa sommar. Enligt tidningen ska Juventus ha ögonen riktade på att hämta tillbaka Paul Pogba samtidigt som även Kylian Mbappé är ett väldigt intressant namn för de regerande Serie A-mästarna.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply