bet365

Pierre-Emerick Aubameyang flyttar till Manchester United?

Pierre-Emerick Aubameyang flyttar till Manchester United?

Manchester United jagar Aubameyang

PSG vill inte längre värva Pierre-Emerick Aubameyang. Därför ger sig Manchester United in i jakten på anfallaren, rapporterar Daily Mirror

Det har talats om att PSG har varit nära att värva Pierre-Emerick Aubameyang. Nu verkar det som att fransmännen inte längre vill plocka in Dortmunds anfallare. De anser att han är för dyr. I stället ryktas det om att 27-åringen kan vara på väg att flytta till Manchester United. Den engelska klubben jagar Aubameyang, uppger Daily Mirror.

Fyra år i Dortmund

Nu verkar det som att Aubameyangs fyra år i Dortmund är över. Under sin tid i föreningen har spelaren varit med om att vinna den tyska cupen en gång och den tyska supercupen två gånger. Under den senaste säsongen vann anfallaren skytteligan i Bundesliga. Då gjorde forwarden totalt 31 mål i ligan. Efter det har flera storklubbar försökt locka till sig honom.

Värvar båda två?

United anser att de har råd med att värva både Aubameyang och Álvaro Morata. Den sistnämnda sägs vara i stort sett klar för att flytta till Old Trafford. Genom att ta in de två anfallaren anser den engelsmännen att de har hittat bra ersättare till Zlatan Ibrahimović och Wayne Rooney. Föreningen valde att inte förlänga sitt kontrakt med svensken och den sistnämnda påstås vara på väg bort.

Förbereder sig för Champions League

De potentiella värvningarna av Aubameyang och Morata är en del av förberedelserna inför klubbens comeback i Champions League. För att vara så redo som möjligt har man även gjort klart med Victor Nilsson Lindelöf. Dessutom är ytterligare nyförvärv på väg. Det hävdas till exempel att James Rodríguez är på ingång.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply