Paul Pogba: ”Drömmer om att spela i Real Madrid”

Paul Pogba: "Drömmer om att spela i Real Madrid"

Paul Pogba har under de senaste åren kopplats ihop med en flytt till Real Madrid. Nu flirtar en franske superstjärnan om att flytta till klubben.
– Alla fotbollsspelare skulle älska att spela för Real Madrid. Det kan vara en dröm, säger Pogba.

Paul Pogbas kontrakt med Manchester United går ut efter säsongen men klubben har option på att förlänga till och med sommaren 2022. Mittfältaren förhandlar inte om ett nytt kontrakt, nu öppnar han för en flytt till Real Madrid.

– Vi har alla hört att saker har sagts. Vad ska jag säga? Ja, alla fotbollsspelare skulle älska att spela för Real Madrid. Det kan vara en dröm, säger Pogba enligt Goal.com och fortsätter:

– Det är en dröm för mig, varför inte en dag? Men jag spelar för Manchester United och jag älskar min klubb. Jag spelar för Manchester United, jag har kul och jag vill göra allt för att placera klubben där den förtjänar att vara. Jag kommer att ge allt, precis som mina lagkamrater.

Samtidigt berättar 27-åringen att han inte förhandlar med United om ett nytt kontrakt.

– Jag har inte pratat med Ed Woodward (Uniteds vd). Vi har inte pratat om en förlängning, säger 27-åringen och fortsätter:

– Jag tror att det kommer ett ögonblick då klubben kommer att prata med mig och kanske erbjuda mig något eller inte. Hittills har inget hänt. Jag kan inte berätta något som jag inte vet.

SE ÄVEN: Officiellt: Mario Götze klar för ny klubb

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply