På väg att ta över – agenten nekar

På väg att ta över - agenten nekar

Zidane till PL? ”Otroligt”

Att vi skulle få se Zinedine Zidane i Premier League är mycket otroligt, säger tränarens agent enligt engelska Sky Sports.

Men de har haft högst olika karriärer efter spelarkarriären. För Zidanes del har det inneburit tränarjobb, där han till slut tog över just Real Madrid och vann tre Champions League-titlar. Nu kan han dock samarbeta med ”Becks” igen. Det då engelsmannen vill ha Zidane som sin tränare i MLS-laget Miami FC.

Det har även ryktats om att Zidane ska vara på väg att ta över United, ifalll Jose Mourinho får sparken.

Utesluter inte flytt – men mycket otroligt

SE HÄR: NBA TV-tider

The Sun skriver att fransosen håller på att lära sig engelska, för att vara redo att ta över klubben redan efter vinteruppehållet.

Fast det finns även andra teorier. Nu kan han dock samarbeta med ”Becks” igen. Det då engelsmannen vill ha Zidane som sin tränare i MLS-laget Miami FC. Så kanske lär sig Zidane engelska för att kunna ta över Miami-klubben? Det lämnar vi osagt. Men det verkar i alla fall som den förre Los Blancos-tränaren fortsätter sin tränarkarriär relativt snart.

Zidanes agent säger dock att det inte är troligt alls att vi kommer få se fransmannen träna ett PL-lag. I alla fall inte inom det närmsta.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365