Officiellt: Zlatan Ibrahimovic till Manchester United

bet365
Officiellt: Zlatan Ibrahimovic till Manchester United

Det har spekulerats i månader – och nu är det klart. Zlatan Ibrahimovic flyttar till Manchester United, bekräftar svensken själv på sina sociala medier. ”Tid för världen att få veta. Min nästa destination blir Manchester United”, skriver svensken. 

Efter att Zlatan Ibrahimovic i maj gjorde klart att han lämnade Paris Saint-Germain drog en rejäl ryktesstorm igång. Efter ett tag stod det klart att Manchester United var den klubb som stod närmast svensken och under EM i Frankrike har det mesta sett ut att vara klart.
Idag bekräftade till sist Zlatan Ibrahimovic själv att övergången är klar.
”Tid för världen att få veta. Min nästa destination blir Manchester United”, skriver Zlatan själv på bland annat Instagram.
Kontraktet verkar nu vara påskrivet och nästa säsong tillbringar Zlatan Ibrahimovic på Old Trafford.
Manchester United behöver inte betala någon övergångssumma för svensken, då hans kontrakt med PSG går ut idag.

LÄS MER: MANCHESTER UNITED TILL SVERIGE I SOMMAR

I och med flytten till Manchester United tar svensken för första gången steget över till Premier League, en liga han tidigare i sin karriär sagt att han inte vill spela i. 34-åringen har tidigare spelat i klubbar som Juventus, AC Milan, FC Barcelona och nu senast Paris Sant-Germain.
Efter över ett årtionde med Champions League-spel för svensken får turneringen nästa år klara sig utan stjärnan. Manchester United slutade femma i Premier League den gångna säsongen och lyckades därmed inte kvalificera sig.

LÄS MER: SÅ MYCKET HAR ZLATAN TJÄNAT

LÄS MER: ZLATANS FEM SNYGGASTE LANDSLAGSMÅL

LÄS MER: HÄR ÄR ZLATANS LYXBILAR

Fler övergångar på gång till United?

I Manchester väntar nu Jose Mourinho. En tränare Zlatan tidigare sagts vara väldigt imponerad av. De båda jobbade även tillsammans i Inter under säsongen 2008-2009.
Kanske väntar även en hel del nyförvärv i den storsatsande klubben. De senaste dagarna har Henrikh Mkhitaryan ryktats till klubben – och idag kom uppgifter om att även Paul Pogba närmar sig klubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply