Officiellt: Marcus Rashford förlänger med Manchester United

Supertalangen tecknar nytt avtal med United

Marcus Rashford har tagit fotbollsvärlden med storm. Nu har supertalangen skrivit på ett nytt kontrakt med Manchester United som sträcker sig fram till juni 2020.

Marcus Rashford tog steget upp från Manchester Uniteds akademi till förstalaget den här säsongen. Anfallslöftet fick debutera i Europa League mot Midtjylland där han tog sin chans direkt genom att göra två mål. Den bedriften var ingen engångshändelse, utan tre dagar senare slog han till igen i sin Premier League-debut mot Arsenal. Totalt har han stått för 17 framträdanden varav 8 mål den här säsongen.

”Att spela här är en dröm”

Förra veckan fick han debutera i Englands landslag i en träningsmatch mot Australien, där behövde 18-åringen endast två minuter på sig innan han gjorde 1-0. Hans insatser har inte gått obemärkt förbi och flera klubbar har varit ute efter honom. Men under måndagen kunde Manchester United meddela att supertalangen skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Det rör sig om ett avtal som sträcker sig fram till år 2020 med möjlighet att förlänga det ytterligare ett år.

– Jag är glad över att ha tecknat ett nytt kontrakt. Jag har alltid varit ett Manchester United-fan, så att spela i A-laget är verkligen en dröm. Jag är tacksam över den här chansen, att kunna spela fotboll i den största klubben i världen betyder allt för mig och min familj.

Officiellt Marcus Rashford förlänger med Manchester United (Custom)

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply